woensdag 10 december 2014

Maria...en kerst.

Eind juli (de laatste zaterdag van onze vakantie) ging ik met mijn zus een dagje weg.
We gingen naar Sil"s Home in Donkerbroek. Buiten waren allemaal (brocante)kraampjes en daar zag ik haar staan. MARIA. Ik was al langer op zoek naar een Maria beeld, Maar of ze waren niet te koop of veel te duur. Maria stond in een kraampje en ik vond haar zo mooi, maar ze was niet geprijsd. Met het idee dat ze toch wel veel te duur zou zijn zijn we eerst door gelopen. Later kwamen we weer langs de kraam en heb ik toch maar gevraagd of Maria te koop was, en ja ze was te koop en de prijs voel heel erg mee. Dus Maria ging met mij mee. Het was een erg gezellige dag, lekkere koffie en wel keuze uit 15 soorten cake (heerlijk!!!heb ze niet alle 15 geprobeerd hoor).
Maria staat in de vensterbank maar moet nu tijdelijk even ruimte maken voor Jozef, Maria en het Kindeke. De kerstboom staat in de kamer, er hangen/staan lichtjes voor het raam, ik ben al een heel eind. Ook ging ik kanelbullar bakken maar ergens ging iets mis denk ik, volgende week nog maar eens proberen.
 Maria te koop bij een kraampje.....
 Mooie oude kinderwagen bij Sil's Home
 Oude auto met caravan, mooi he.
 Maria in de vensterbank................nu Jozef en Maria en het kindje.

 Het wordt al aardig kerstig......................


 De kanelbullar, zien er eigenlijk best goed uit, maar toch......................

4 opmerkingen:

 1. Oh ja, ik zei je onder een paar berichten geleden al dat ik Maria zo mooi vind! Het wordt al erg gezellig kerstig bij je. Jammer van de bullar, wat vind je er mis aan?
  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het deeg was al vrij droog, stevig.(toch teveel bloem???) En heb het idee dat ze niet helemaal gaar geworden zijn.(en ik heb ze ook nog langer in de oven gehad). Maar ga het zeker nog een keer proberen!!

   Verwijderen
 2. Vaak hangt het af van 1. de bloem, hier kunnen grote verschillen in zijn, bijv. qua vochtigheid. Ik heb hier ook even moeten zoeken eer ik mijn favoriete mail had. 2. Het ligt er ook aan of je een gewone of een hetelucht oven hebt. Ik zou ze er niet langer in doen. Probeer maar acht minuten. Ze zien er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeer het binnenkort gewoon nog eens!!!
   Goed weekend.

   Verwijderen