dinsdag 1 september 2020

September alweer!

 En dan ineens op de kalender zien dat het alweer september is.

Mijn laatste post was van september vorig jaar. Waar is de tijd gebleven? Het is ook wel een heel bijzonder jaar natuurlijk. Door Corona gaat het ook allemaal wel heel anders.

Nog net voor die tijd was ik in Kopenhagen met Esther, samen in de trein op avontuur. Kopenhagen is een mooie stad .We hadden een gezellig weekend met veel fika!! In de zomervakantie bleven we thuis, geen Zweden dit jaar helaas. Hopelijk krijgen we wereldwijd dit virus onder controle en kan het volgend jaar weer een beetje anders.

Fijne dag!
13 opmerkingen:

 1. Fijn om eindelijk weer een berichtje van je te lezen! Ik ben al zo vaak langs geweest, maar dacht echt dat je was gestopt met bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. leuk om te horen, het is best lastig weer een begin te maken.
   maar ik ga het proberen!

   Verwijderen
 2. Kopenhagen is ook mooi en gezellig, maar Zweden... 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag je reactie, fijn dat je er weer bent. Hopelijk blijft het hier niet weer een jaar stil. Mooi uitje hadden jullie nog op het nippertje. Voor ons was er dit jaar ook geen Zweden, hebben alles opgeschoven naar volgend jaar. Fijne september!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een jaar niet bloggen...hoe doe je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is een jaar...dat vraag ik mij ook iedere keer weer af....maar vooral waar is het gebleven...tja corona...en dan ook nog mijn eigen crisis...bah bah bah!!...maar er k9men vast weer goede jaren aan toch?....leuk dat je er weer bent...liefs Ria🌸🌺🍀🌺🌸

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je het bloggen weer oppakt! Ik verbaas me er ook over dat het alweer September is, terwijl we toch eigenlijk een hele lange zomer hebben gehad met dat mooie voorjaar erbij. Ik zou het nog wel even willen vasthouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk weer van je te horen, Kopenhagen is ook mooi als ik dat zo zie (ken het alleen van doorheen rijden naar de brug ;-) Maar wij zijn daar niet geweest dit jaar. geen familiebezoek in Nederland helaas. Maar het wordt vast weer beter!

  BeantwoordenVerwijderen