dinsdag 28 juni 2016

Kijk nou.......

.......wat mij gebeurde.
Afgelopen donderdag ging ik net zoals andere donderdagen naar de repetitie van de harmonie.
Sinds oktober 2013 heb ik samen met een aantal anderen klarinetles. Een heel gezellig groepje en het gaat best goed. Wij mochten best al snel meespelen met het orkest tijdens een festival op Schiermonnikoog (2014). En sindsdien toeteren wij mee.
Sinds augustus/september 2015 probeer ik basklarinet te spelen(dat laag is zo mooi!). ik les gewoon mee met de klarinetten want de grepen zijn hetzelfde.
Afgelopen donderdag dus kwamen ineens vlak voor de pauze een aantal mensen binnen waaronder de voorzitter van de vereniging. De dirigent maakte plaats voor de voorzitter en hij begon te vertellen dat hij namens het Vriendenfonds van de Vriendenloterij een cheque aan iemand mocht uitdelen. En je raad het al: dat was ik!!! Ik moest naar voren komen (slik) en kreeg een cheque ter waarde van
€ 1000,00 te besteden aan lessen en accessoires voor de basklarinet aangeboden + een enorm boeket!!! Wauw....ik was sprakeloos, maar geweldig he!!! (wat een bofferd ben ik, sinds een maand ongeveer mag ik ook al spelen op een nieuwe (2ehandse) houten basklarinet)
Klein nadeel aan dit hele verhaal is dat ik met mijn blije bakkes in twee regionale kranten sta en zelfs in het dorp word aangesproken, gelukkig is het a.s.vrijdag oud papier!!!
 Mijn hand op de basklarinet, de foto is genomen door een fotograaf tijdens de Winterloop hier in het dorp.
 En hier mijn cheque, wat een eer he!
 Een mooie kaart en een prachtig zomers boeket.


4 opmerkingen:

 1. Whow! Gefeliciteerd! Dat zal je wel dubbel en dik verdiend hebben. Hierop mag je best heel erg fier zijn! Haha wat moet ik lachen met je "gelukkig is het vrijdag oud papier"! :-)
  Geniet van je bon want dat is echt wel een mooi bedrag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou wat een eer, gefeliciteerd! En dit is mij helemaal ontgaan. Ik ga voor het oud papier is de krant nog even opsnorren. ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd wat een mooie aanmoedigingsprijs heb jij in ontvangst mogen nemen. Geniet van de aandacht ook al maakt je dat misschien een beetje verlegen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke verrassing voor jou. Toch wel even een paar krantjes bewaren ;)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen