woensdag 20 februari 2019

Zoveel leuks......

gedaan, aan het doen en nog te doen.
Vorige week ontving ik een grote doos uit Noorwegen. Ik had een breipakket incl. patroon besteld en dus ben ik nu druk aan het breien. Het moet een vest worden met de prachtige naam : Ochtend mist.
Een hele klus ben ik al wel achter maar het hoeft ook niet volgende week af te zijn. Er komen ook allemaal kraaltjes en pailletten op. Sidsel Hoivik heeft het ontworpen, ik bestelde ook nog een boek van haar, zo prachtig!!! (alleen in het Noors, dat is niet zo handig). Ik laat de vorderingen wel zo nu en dan even zien.
Afgelopen zondag gingen we weer eens naar Noordpolderzijl. Het is daar zo mooi, althans dat vind ik, de kleuren zijn er elke keer anders. Het was er druk, vanwege het mooie weer denk ik en na onze wandeling over de dijk genoten we op het terras van een kop koffie.
En volgende week dinsdag is het poppendag! Esther en ik hebben afgesproken dat we die dag weer een pop gaan maken. Emma en Annika krijgen er een vriendinnetje bij (moet het huis nog groter) en Sterre, Anna en Noortje dus ook. Gistermiddag dus maar gauw begonnen met het maken van een hoofdje (bal van wol), dit vind ik altijd het minst leuke klusje. Maar het is af en inmiddels heb ik ook twee pruikjes zo goed als af. Vanmorgen ben ik nog even naar het Stoffenspektakel in Martiniplaza, Groningen geweest. Het was er erg druk maar ik heb nog wel wat leuke lapjes gescoord.
Ik hoef me voorlopig dus niet vervelen.
Fijne week!
 Het begin is er.........

..........en zo moet het uiteindelijk worden.                                                                                        
 Het boek is ook prachtig!!!
 Genieten bij Noordpolderzijl...................

 
 En de voorbereidingen..........
 ....voor poppendag met Esther.
 Stapeltje nieuwe stofjes, ben er blij mee!

9 opmerkingen:

 1. Oh, wat wordt dat vest mooi!!! Veel breiplezier, er zit afwisseling genoeg in.
  Leuk dat jij en Esther nieuwe poppen gaan maken, ik kijk al naar ze uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat allemaal een leuke dingen! En je vest word prachtig ik weet het zeker! Enne ik heb zin in dinsdag! Joepie! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad heel veel leuks! Ik ben helemaal weg van je prachtige breiwerk.. Alleen het garen is al super.. Voor mij is zoiets een giga project, maar wie weet ooit.. Want ik houd er van!
  En jullie gaan dus nieuwe poppen maken, dat is leuk! Wil je ook meedoen met dinsdag poppendag? Of af en toe.. net wat je wil..
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komende dinsdag gaan we poppen maken maar er zal pas aan het einde van de dag resultaat zijn denk ik, dat is te laat natuurlijk :-(

   Verwijderen
  2. Nee hoor, dat is niet te laat... Kijk maar wat er mogelijk is!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig vest ben je aan het maken. En die kleuren natuurlijk :). Veel plezier bij het poppen maken. Je bent heel goed geslaagd op de stoffenmarkt. Die wil ik ook in mijn kast.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat gaat een mooi vest worden en nu al veel breiplezier. Je hebt mooie lapjes, goed inkopen gedaan. Veel plezier met poppen make, zo leuk om te doen :-)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oww wat leuk nog een...ben benieuwd ...wat een mooi vest zeg moet het worden...ook daar erg benieuwd naar...fijn weekend liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie glimp van je nieuwe breiwerk.
  Ook nog een prachtig boek erbij.
  Mooie stofjes.
  Leuk dat er een nieuwe pop in de maak is.
  Veel plezier dinsdag!

  BeantwoordenVerwijderen